Legenda

 

Mirante

Mirante betekent Belvedère, uitkijkpunt. Een uitkijkpunt geeft een andere, verhelderende kijk op de zaken. Hoe ben je hier gekomen en hoe wil je weer verder? Dat is precies wat Mirante is, een uitkijkpunt, een hulpmiddel om anders te leren kijken naar je eigen situatie. Van een ander standpunt kijken relativeert en geeft nieuwe inzichten. Een doolhof wordt opeens inzichtelijk, het is makkelijker een route te bepalen.


Paul Koster

WIE
Mirante is Paul Koster. Meer informatie over mijn achtergrond als trainer, coach, facilitator en toneelregisseur vind je hier.


Resultaten en producten

WAT
What’s in it for you? Hoe enthousiast ik zelf ook ben over de werkvormen, belangrijker is wat het oplevert. Beter functioneren als medewerker, lekker in je vel als individu, beter samenwerken in je team, engagement en betrokkenheid, succesvoller worden, van ambitie naar commitment met als doel beter resultaat. Klik hier voor de vruchten.


Werkwijze en visie

HOE
Op deze pagina beschrijf ik hoe ik te werk ga en wat mijn visie is op leren. Wat is de overeenkomst tussen toneelspelen, authenticiteit en leren en ontwikkelen? Waarom maak ik graag gebruik van metaforen?


Bronnen van inpiratie

WAARVANDAAN
Bronnen en Blogs die mij inspireren in mijn leven en mijn werk. Ik heb een boekenlijst van (voor mij) inspirerende boeken en films met soms een korte beschrijving gemaakt. Er staan ook korte blogs van mij over deze onderwerpen.

 

Contact

WAAR
Alle contact gegevens om met mij in contact te komen vind je hier.

 

Links

WAAR NAARTOE
links en verwijzingen naar andere inspirerende sites en samenwerkingspartners.